WE Reinigingstechniek
Ravenswade 212C
3439 LD Nieuwegein
T 030-820 1043
T 06 4608 2665
I www.we-reiniging.nl
E info@we-reiniging.nl

Nieuwe veegmachines in ons assortiment

Advies !
Bij de aanschaf van een veegmachine of schrobmachine is het van groot belang dat er een goede inventarisatie wordt gemaakt van de toepassing waarin deze veegmachine moet gaan werken. Wij verzorgen daarom graag een locatiebezoek waarbij wij een duidelijk advies uitbrengen omtrent de juiste reinigingsmachine voor uw toepassing en wensen. U investeert hiermee in een duurzame oplossing en wij in een tevreden relatie. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor een afspraak of demonstratie ? Klik hieronder.

Isal Power Sweepers
Isal is een fabrikant die al meer dan 25 jaar bestaat en zich heeft gespecialiseerd in de productie van veegmachines voor de industriële toepassing. De kracht van Isal is een zeer eenvoudig en robuuste constructie speciaal bestemd voor de industriële toepassing.


 Product programma Isal Power sweepers

  Isal  SM50 duw veegmachine

Veegbreedte: 65 cm
Vuilvergaarbak inhoud: 40 liter
 
 

Isal PB55 veegmachine

Veegbreedte: 70cm
Vuilvergaarbak inhoud: 40 liter
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: 2 m2 paneelfilter
Krachtbron: accu of benzine

 Isal PB70 veegmachine

Veegbreedte: 90cm
Vuilvergaarbak inhoud: 50 liter
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: 3 m2 paneelfilter
Krachtbron: accu of benzine

 Isal WB105 veegmachine

Veegbreedte: 90cm/105cm
Vuilvergaarbak inhoud: 64 liter
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: 3 m2 paneelfilter
Krachtbron: accu

Isal PB110 veegmachine

Veegbreedte: 90cm/110cm
Vuilvergaarbak inhoud: 64 liter
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: 6 m2 paneelfilter
Krachtbron: accu of benzine

 Isal PB115 veegmachine

Veegbreedte: 105cm/135cm
Vuilvergaarbak inhoud: 180 liter
Automatische vuilstort: JA
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: slijtvast doekfilter
Krachtbron: accu of diesel

Isal PB120 veegmachine

Veegbreedte: 110cm/140cm
Vuilvergaarbak inhoud: 205 liter
Automatische vuilstort: JA
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: slijtvast doekfilter
Krachtbron: accu, lpg of diesel

 Isal PB155 veegmachine

Veegbreedte: 130cm/150cm
Vuilvergaarbak inhoud: 300 liter
Automatische vuilstort: JA
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: slijtvast doekfilter
Krachtbron: accu, lpg of diesel

Isal PB170 veegmachine

Veegbreedte: 150cm/180cm/220cm
Vuilvergaarbak inhoud: 500 liter
Automatische vuilstort: JA
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: slijtvast doekfilter
Krachtbron: accu, lpg of diesel


Isal PB200 veegmachine

Veegbreedte: 170cm/200cm/240cm
Vuilvergaarbak inhoud: 600 liter
Automatische vuilstort: JA
Stofafzuiging: JA
Stoffilter: slijtvast doekfilter
Krachtbron: diesel of lpg
 

 

 Wilt u direct contact met ons opnemen voor aanvullende informatie bel dan gerust met 0347-355370.
 

 Waar moet u op letten bij de aanschaf van een veegmachine ?

Type veegmachine
Wilt u een loopveegmachine of wilt u een zitveegmachine ? En wilt u dan een handmatig te legen vuilvergaarbak of een vuilvergaabak die automatisch op hoogte in een container geleegd kan worden. Ook hier is het advies van groot belang. Een veegmachine met een te kleine capaciteit of een veegmachine die te groot is voor uw toepassing zijn beiden misinvesteringen.

Constructie van de veegmachine:
Sluit de constructie van de veegmachine aan op de mentaliteit van uw bedrijf ? Er zit een groot verschil tussen de constructie van veegmachines. Veelal zijn de machines licht van constructie en hebben ze bij de kleinste aanrijding een functionele schade. Hoe gaat uw personeel om met het materiaal binnen uw bedrijf en is de betreffende veegmachine geschikt voor dit gebruik ? Moeten er eventueel aanpassingen worden verricht aan de veegmachine zodat deze nog beter voor u geschikt is ? Allemaal belangrijke vragen die eenvoudig kunnen worden ingevuld.

Veegsysteem:
Een veegmachine kan twee soorten veegsystemen hebben; het directe veegsysteem en het over-de-kop-veegsysteem. Bij het directe veegsysteem legt het vuil de kortste weg af naar de vuilvergaarbak en hoeft ook het stof de kortste weg af te leggen naar het stoffilter. Bij dit veegsysteem heb je meestal een goede en stofvrije veegwerking in één arbeidsgang. Het directe veegsysteem vindt je meestal terug in de grotere veegmachines omdat deze veelal in wat zwaardere toepassing worden ingezet. Bij het over-de-kop-veegsysteem wordt zowel het vuil als het stof over de borstel heengeworpen en achterin de veegmachine in de vuilvergaabak en stoffilter verzameld. Afhankelijk van de toepassing kunnen beide systemen worden ingezet. Heeft u wat meer stof/vuil en eventueel wat ruwere en oneffen vloeren dan is het directe veegsysteem veelal het juiste advies. Heeft u af en toe wat lichte vervuiling en minimaal stof dan kan een over-de-kop-veegsysteem volstaan.

Stoffilter:
Veegmachines, ofwel veegzuigmachines, zijn voorzien van een stoffilter om het stof in op te slaan. Hierbij is het belangrijk om te weten wat voor filter het betreft. Is het een permanent filter dat nooit vervangen hoeft te worden of is het een vervangingsfilter ? Is het een, relatief goedkoop, paneelfilter of is de veegmachine uitgerust met buisfilters ? Wat is dan het meest geschikt voor uw toepassing en gebruiksfrequentie van de veegmachine ? Ook hier is een goed persoonlijk advies zeer belangrijk.

Accupakket:
Met wat voor accu's wordt uw nieuwe veegmachine eigenlijk uitgerust ? Hoe lang wilt u de veegmachine achtereenvolgens gebruiken en hoe vaak gebruikt (laden/ontladen) u de veegmachine ? Uit deze vragen komt een eerlijk en helder advies dat misschien bij de aanschaf niet het goedkoopste advies is maar wel op iets langere termijn.